Ons nieuwe stulpje
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg EmmieenVinnie
19 September 2009 | Verenigde Staten, Hamilton
Vrijdag hoorden we dat we goedgekeurd waren en konden we gelijk de sleutel ophalen. Ons nieuwe huis zou in de gemiddelde aflevering van MTV Cribs niet misstaan. We hebben een ruime woonkamer met open keuken. De keuken heeft meer dan 20 kastjes en de gewenste afwasmachine. Er staat ook een dubbeldeurse koelkast met ijsblokjesmachine die we gelijk ‘de Ed’ gedoopt hebben. In combinatie met de in de tuin groeiende muntplant (XXL) betekent dit veel goeds voor toekomstige cocktailfeestjes. Verder zijn er 3 slaapkamers en twee badkamers. De master bedroom ‘where all the magic happens’ heeft natuurlijk een eigen badkamer. In de riante achtertuin met uitzicht op de bergen staat een gigantische garage, met automatische deur. Boven de garage is dan nog een loft, met badkamer dus ideaal voor logees. Wat we met alle ruimte aanmoeten weten we nog niet precies, maar daar vinden we nog wel wat op. Zo hebben we gisteren onze allereerste aankoop gedaan: 2 16-delige serviessets van Martha Stewart. Niet echt een mooi ontwerp, maar met 75% korting (15 dollar per set) kon Vincent dit koopje niet weerstaan. Helaas is hiermee nog niet eens 1 keukenkastje gevuld.
19 September 2009 - 18:07
Floor S:
hmmmm, kunnen we het Salk naar Hamilton verplaatsen? -
19 September 2009 - 18:22
Floor S:
overigens, met een beetje medsjik in de bedroem heb je die extra slaapkamers zo gevuld hoor. -
19 September 2009 - 19:00
Ronald En Cindy:
Wat een mooi optrekje, ziet er leuk uit!
Veel geluk in jullie nieuwe villa! -
19 September 2009 - 19:08
Joris:
Mooi hoor! Enne, die hottub, waar zit die nou? -
19 September 2009 - 19:18
Tom,Dees En Tijs:
Ziet er echt vet uit allemaal!! Heel veel geluk in jullie crib!!
Groetjes vanuit Heerlen. -
20 September 2009 - 13:56
Mieke:
Goed geregeld! En wat een geluk dat de vorige bewoners hun prachtige lamp vergeten zijn.
Hier alvast wat suggesties voor de ruimte-besteding:
- een inloop-bierkoelkast
- een thuisbioscoop
- een chocolateroom
- een geluidsstudio
- een fitnessruimte
- een olympisch zwembad
Verder wacht ik even met langskomen tot er een schommelsoel op de veranda staat.
Groetjes aan Harry Potter in de slaapkamer! -
20 September 2009 - 20:37
Jan En Riet:
Hoi Emke en Vincent,
Wat een superhuis! En dan 20 keukenkastjes. Ik heb er na 38 jaar huwelijk slechts zes (waarvan twee onbereikbaar).
Jan vraagt zich af of jullie een kastje reserveren voor een handveger en blik. Enne: de grasmaaier niet vergeten.
Kus! -
21 September 2009 - 08:26
Bram:
Prima geregeld mensen ! Zitten jullie nou op een skilift in jullie eigen tuin !?
Cocktail parties of apres-ski feesten, maakt mij niet uit, organiseer ze maar.
Geniet van alle ruimte en XXL maten in jullie nieuwe habitat.
Groeten
Bram -
21 September 2009 - 11:14
Debby:
Goed hoor!
Daar kunnen wel wat oud-collega's tegelijk slapen... en de rest kan in de tuin camperen :)!
21 September 2009 - 14:34
Bjorn:
Vet gaaf. We komen (uiteraard nadat de schommelstoel er staat!) snel een keertje langs om the checken of het bier ook beter smaakt als je er een fantastich uitzicht bij hebt! Dan maak ik natuurlijk ook even gebruik van jullie keuken, om te laten zien dat Jamie Oliver (super bedankt!) me nog enkele Amerikaanse recepten heeft weten aan te leren. -
23 September 2009 - 11:50
Pat:
Gefeliciteerd met jullie nieuwe stulp! En met een mooie werkbank in de garage!
Het verhaal dat bij de stoeltjeslift hoort, moeten jullie nog maar es haarfijn uitleggen.
Latur... -
29 September 2009 - 06:34
Sander:
Relaxed huis hoor!! Maar waar blijft de foto van de insinkerator? :-) En zo te zien is de auto ook al geregeld. Fijn dat jullie zo snel gesetteld zijn. Plezier! -
30 September 2009 - 16:40
Ringo:
dat ziet er niet slecht uit fam munster veul skik daar tot later groetjes ringo,sas,justin