Crossie
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg EmmieenVinnie
12 Oktober 2009 | Verenigde Staten, Hamilton
12 Oktober 2009 - 16:45
Joris:
Nou mooi karretje hoor, gefeliciteerd! Waar die oude vrouwtjes tegenwoordig al niet in rondrijden! Ook wij hebben afgelopen weekend een nieuw scheurijzer aangeschaft, een gloednieuwe 2009 Honda Civic LX. Rijdt fantastisch. Ja Vincent, een man en zijn auto, ik kan er nog uren over doorgaan maar zal dat bewaren tot oud & nieuw. Overigens is het hier in Californie inmiddels ook al echt stamppotweer, moest vanochtend toch echt een trui aan! -
12 Oktober 2009 - 17:03
Floor S:
Kunnen we ook nog een foto krijgen met een schaars gekleed persoon op de motorkap? -
12 Oktober 2009 - 17:08
Vinnie:
Helaas liet de arbowetgeving dit niet toe vanwege de buitentemperatuur. -
12 Oktober 2009 - 18:31
Riet:
Emmie,
Wat een prachtig winterlandschap! Vooral die waterval.
Oh ja, en er staat ook een auto op de foto's. Maken onze mannen daar zo'n drukte over?
Kus,
Riet -
12 Oktober 2009 - 19:22
Mieke:
vamos a la playa o ohohoho -
12 Oktober 2009 - 19:22
Mieke:
Wat zal ich doan, ahahahaa -
12 Oktober 2009 - 19:23
aaaaaaaaah philips! -
12 Oktober 2009 - 19:23
Elektrika salsa tititidi -
12 Oktober 2009 - 19:24
Hoera voor cassettebandjes! -
12 Oktober 2009 - 19:40
Vinnie:
Net zo druk als een nieuwe boekenkast, maar deze bloast mich noa huus! -
12 Oktober 2009 - 20:12
Jan De Wit:
Het is te hopen dat jullie geld niet in Reykjavik is "geland" want daar verdwijnt het in de geisergaten (dat land is failliet).
Oma bezwijkt meteen voor een "pittig" ritje in deze auto. -
13 Oktober 2009 - 06:45
Bjorn:
Met zo'n auto hoeven we natuurlijk ook niet meer echt uit de auto als we ergens een stukje gaan 'wandelen'...wel zo makkelijk...we kunnen overal komen. Dus alle kindjes hebben een nieuw karretje...helaas lijk ik de enige die in een vrouwenbolide (ons babieblauwe micraatje) moet rondscheuren; met airbags dat wel! -
14 Oktober 2009 - 20:39
Joep:
Vette shit Vinnie! Dat marbellaatje is ff mooi gepimped. Daar past die mountainbike mooi in man. Ziet er allemaal ongelooflijk mooi uit man daar.
Grtn uit Schiedam,
Joep -
19 Oktober 2009 - 08:44
Imke:
Mooie bak oudjes!! en wat ziet het er daar mooi uit! Jullie genieten vast volop!
Maar nog belangrijker... gisteren was het bokbier festival... en waar waren jullie, jullie werden grootst gemist! heb maar weer een extra pilsje op julie gedronken!
Veel plezier daar en groeten uit Utrecht
X Im