AA-OEOEOEOEH! AA-OEOEOEOEH!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg EmmieenVinnie
07 Januari 2010 | Verenigde Staten, Hamilton
Helaas haalde geen van onze logeetjes middernacht: hard gewerkt, voor 4 uur opgestaan, net getrouwd, u kent dat wel. Niet voor één gat te vangen, trokken we dus maar om half elf de champagne open om alvast te proosten op het nieuwe jaar. Natuurlijk met een illegaal stukje Beemsterkaas en Limburgse worst erbij (‘Heeft u vlees of andere dierlijke producten bij u?’ ‘Nee.’).
Het leek ons hartstikke leuk om Arwen voor het eerst met kou en sneeuw kennis te laten maken, maar Arwen dacht daar zelf helaas anders over. Lekker sneeuwstampen, dat hoefde voor haar niet zo nodig. Maar ja, ze was dan ook al na twee stappen languit in de sneeuw gevallen. Dus draaide het bezoekje vooral om lekker eten en gezelligheid. Gelukkig hou ik daar zelf ook wel van, dus het eten was het best geplande programmaonderdeel. Zo stonden bijvoorbeeld zelfgebakken speculaas met warme chocolademelk, andijviestamppot met rookvlees, boterhammen met kaas en stroop, boterhammen met hagelslag, chocoladeletters en stoofvlees met stoofpeertjes op het menu (niet noodzakelijkerwijs in die volgorde).
Het hoogtepunt van het weekend was het bezoek aan de welbekende Bitterroot Brew Pub, op zaterdag. Helaas was Vincent toen al op weg naar Mali, om daar ratten te vangen. Dit drukte wel de hoeveelheid consumpties, maar niet de pret. Zoals trouwe lezers zich allicht zullen herinneren, is er in de brouwerij op donderdag en zaterdag live muziek. De bluegrassband van deze avond viel zeer in de smaak. Joris was sinds het laatste concert van Skinny Puppy niet meer zo uit zijn dak gegaan. Maar ook hier stal Arwen de show. Swingen, juichen, klappen, met de armpjes zwaaien, ze bleek nu al beter te kunnen dansen dan de gemiddelde De Wit. Niet dat dit zo heel veel zegt natuurlijk, maar toch.
Inmiddels zitten Joris, Floor en Arwen weer in het zonnige Californie en zit ik hier in mijn eentje met mijn donzen slofjes aan (het is weer eens -15) op de bank. Vincent sms’t elke dag dat hij alweer een recordrattenvangst aan het vieren is met Afrikaans bier. Vanwege het tijdsverschil natuurlijk altijd net als ik de eerste twijfelachtige PCR-resultaten van de dag zit te bekijken.
Gelukkig hebben we de foto’s nog…
08 Januari 2010 - 10:39
Willem:
Dat shirt! :-D
Is het Gazelle-shirt nog op tijd aangekomen voor de Mali-trip?
Best wishes. -
09 Januari 2010 - 06:16
Floor S:
kijk op www.joorenfloor,waarbenjij.nu voor een leuk filmpje van ons in de brouwerij! -
09 Januari 2010 - 13:15
Jan De Wit:
Zie ik daar Arwen in een bruin flees-jack(je) in het café? Leuk.
Maar Emmie: gelukkig heeft Vincent het stoofvlees gemaakt vóór zijn reis naar Mali. Je weet maar nooit met zoveel ratten. -
09 Januari 2010 - 13:16
Riet:
Emke, dat ziet er ontzettend gezellig uit. En je weet: als je eenzaam bent: kom noar de mam en blief bie de mam!
Kus, Riet
10 Januari 2010 - 17:07
Mieke:
Arwen en Joris gingen dan misschien uit hun dak, ik zag op de site van Joris en Floor dat de pianist ook behoorlijk uit z'n plaat ging. -
10 Januari 2010 - 18:13
Vinnie:
Alles goed hier in Mali, alvast een vooraankondiging voor het over 2 weken te verschijnen stukje op de log "L'Afrique c'est fantastique"
bonjour -
25 Januari 2010 - 04:36
Floor S & Joris De W:
zeg waar blijven die afrikaverhalen?